een half jaar!
Beste mensen,
Gisteren, 10 april, was het precies 6 maanden geleden dat ik op het vliegtuig stapte en mijn Nieuw-Zeeland avontuur begon. Wat ik mis aan Nederland is:
- autorijden met de radio aan (ik heb hier nog maar een keer in de auto gereden)
- gratis de muziek kunnen luisteren die ik wil luisteren (nu betaal ik soms om dat op internet te doen)
- bepaald eten (ik kan hier bepaald nederlands eten kopen in de Dutch Store in Tauranga, maar dat is heel duur)
- en sommige mensen
Ik heb tot nu toe totaal geen last van heimwee, dat valt me heel erg mee.
Afgelopen weekend, met de pasen, was er een gratis toegankelijk jazzfestival in de stad. Ik was op de zondag en maandag vrij en het was heel mooi weer dus zondag zijn we naar het festival gegaan en dat was supermooi. Op maandag zijn we naar Papamoa Beach geweest waar we hebben gebarbecued en op het strand hebben gelegen. Dat was ook supermooi. Verder werk ik nog steeds veel bij de bakker in Tauranga. Vandaag was ik vrij en heb ik een nieuwe camera gekocht, voor als ik naar het zuidereiland ga.
Ik heb het nog steeds goed naar mijn zin in Tauranga, maar ik krijg nu echt zin om de rest van Nieuw Zeeland te verkennen, dus binnenkort ga ik verder.
Hoi Edwin,
Een half jaar al weer, wat gaat dat snel. Heel leuk die berichten van jouw en fijn dat je het zo naar de zin hebt. We zijn benieuwd wat je van de rest van Nieuw Zeeland vind en wensen je daar ook nog een fijne tijd.
Groeten oom Egbert en tante Annie
Times flight when you have fun... ik vertrek morgen naar het mooie Nieuw Zeeland.
We spreken elkaar vast nog wel.. Je weet me te vinden in Taupo..
Have fun, en blijf vooral genieten want voor je het weet zit je weer in Nederland..
Greetz..
Een half jaar al zeg, wat gaat dat snel! Fijn dat je het zo goed naar je zin hebt! Ik ben benieuwd wanneer je verder gaat reizen en wat je allemaal mee zult maken daar!
Een half jaar alweer, jeetje! En hoe lang was/ben je van plan om te gaan? Heel veel plezier daar nog, geniet er van. Groetjes vanuit het vrij koude Schuinesloot ;).
Hallo Edwin,
zijn we erg nieuwsgierig als we vragen wie die enkele mensen zijn buiten onszelf natuurlijk.
Als je naar het andere eiland gaat dan ben je natuurlijk je werk ook kwijt als bakker.
Edwin nog veel plezier en bij Lowlands Festival kijkt men al naar jou uit.
Hey Edwin,
Je mist het Nederlandse eten, maar barbequen doe je daar wel heel veel.
En welke mensen mis je dan?
Veel plezier met je verdere reis en tot mailens.
Groetjes van ons.
Hallo Wereldreiziger, als je over een paar jaar (grapje) terugkomt moet je in Schuinesloot maar eens een lezing gaan houden. Jongen ik heb respect voor je doorzettingsvermogen en je gezonde trekkerslust. Veel plezier daar en goed uutkiekn. Groeten uit Schuinesloot.
Hallo Edwin fijn dat het goed met je gaat. Wij missen je wel hier Groetjes uit Heeten