oud en nieuw, auckland en werk
Beste mensen,
Na het gedoe in het vorige hostel ben ik naar een ander hostel in tauranga gegaan. We zouden met de oud en nieuw naar Mt Maunganui gaan, omdat daar een supermooi gratis toegangelijk festival zou zijn. Dit werd afgelast in verband met de vele regen, daarom zijn wenaar een kroeg geweest, dat was best leuk, maar een gratis muziekfestival zou wel leuker geweest zijn. Na de oud en nieuw ben ik terug gegaan naar Auckland, om afscheid te nemenvan semi, een koreaandie nu weer terug is in korea en omdat alex, een grappigefranse gastdaar was.Ik ben nu weer inTauranga waar ik laatst twee dagen heb gewerk. Ik hebzakken met lactose en paardenvoer oppallets gestapeld endat vond ikecht mooi, na zon lange tijd niet gewerkt te hebben. Verder zijn we naar de wairoa falls geweest waar we hebben gebarbequed en ik heb met een japanse gast een heeleind gefietst. op een gegevenmoment kwamen we bij heuvels die we wilden beklimmen, maar de heuvels waren prive terrein.De eigenaar van die heuvels was een hele goeie gast,zijnvoorouders zijn op die heuvels begravenen dr zatnog wat meer geschiedenis achter die heuvels. op die dag had hij geen tijd om onsrond te leiden, maar maandag kom ik terugen dan legt hij alles uit.
het is niet altijd makkelijk om in hostels te wonen. Laatsthad ik een oude man op mn kamer die de hele tijd zatte klagen over dejongeren in het hostel.Hij zater tegen mij over te klagen datde rits van mijn slaapzak teveel geluid maakt als ik hem dicht doe en dat hij daar last van heeft alshij probeert te slapen en nog veel meervan die onzinnige dingen. Datis echt raar, vooral als je hem's nachts hoort snurken als een beer waardoor wij allemaal niet kunnenslapen. ik heb mijn kamer verandert en de anderejonge, vastehostelgastvan die kamer heeft zijn kamer ook verandert.
Ik krijg er nou echt zin in om te werken, maar volgende week (waarschijnlijk dinsdag)krijg ik werk in de mosselfabriek in Tauranga. Hier kan ik ongeveer 40 uur per week werken, daar ben ik echt super blij mee.
groeten vanuit NZ!
Hallo Edwin. Mooie berichten en ook prachtige foto's. Wel even een vraag: hangt dat straatnaambord daar nu nog steeds of zit " Edwin St." nu in je tas???? Ik vond wel dat je er erg dichtbij was....
Werk ze!!
Hallo Edwin, aan je verhalen te horen heb je het nog steeds goed naar je zin, helemaal nu er werk in zicht is.
Je zou wel haast moddervet moeten zijn van al die bbq's als je niet zoveel heuvels en rotsen moest beklimmen. Een goeie tijd nog daar.
Groeten uit Schuinesloot.
Leuk om weer wat van je te horen, al hadden we via de mail ook contact gehad. Heel veel plezier nog verder!
Hoi Edwin,
Superleuke foto's! Zo te zien heb je het daar erg gezellig.
Je komt ook overal breakdancers tegen. Net iets voor jou. Kun je met hen meedoen. Op je handen staan kun je ook nog steeds goed.
We hopen dat het werk in de mosselfabriek bevalt.
Werk ze en laat nog iets van je horen.
Liefs van ons.
Wat super dat je werk hebt zeg! Heel veel succes en plezier!
Hey Edwin,
Heb net reis geboekt naar Nieuw Zeeland, 12 april vertrek ik..
Misschien komen we elkaar nog tegen, weet namelijk niet tot wanneer je nog in Nieuw Zeeland bent.
heel veel plezier en misschien komen we elkaar nog wel tegen..
Ik blijf je zekerz volgen..
Greetz Jarno
Hallo Edwin,
Een oudleerling van mij is met haar geliefde naar Nieuwzeeland vertrokken even weer terug geweest en weer vertrokken.
Of zij werk voor je hebben weet ik niet maar je kunt het proberen
Ik vind het erg mooi van je dat je dat doet, eigenlijk wel een beetje jalours.
Ik geef je hier onder de gegevens zij Heet IJske verschaik en hij heet Merius lagerweij dacht ik
de gegevens
Hier het meest recente adres van de familie Lagerweij:
Yske van Schaik, Marius Lagerweij
State Highway 30
RD1
Rotorua 3077
New Zealand
Dit is hun postadres, want RD1 betekent zoiets als poste restante, of ze hebben hun postbus op het postkantoor. Maar dat van die State Highway zal wel kloppen.
Telefoon: 0064 - 73331937
0064 zal wel Nieuw-Zeeland zijn.
succes